Cím: 8200 Veszprém, Simon István utca 1/A 1/6

Tegye sikeressé vállalkozását!

Ön dolgozhat, könyvelését pedig bízza könyvelőirodánkra!

Ügyfélfogadás változás

A koronavírus fertőzés terjedésének megelőzése érdekében megfogalmazódtak bizonyos javaslatok a szükséges biztonsági intézkedésekről, a folyamatos munkavégzés és a munkavállalók egészségének biztosítása érdekében. Ezeket a szempontokat figyelembe véve a következő döntést hoztuk:

2020 március 16-ától, hétfőtől a Könyvelő Iroda Veszprém Kft a személyes ügyfélfogadásra csak korlátozottan lesz lehetőség.

A könyvelési anyagok leadás kapcsán, kérjük Önöket, hogy amennyiben van rá lehetőség a bizonylatokat digitalizálják (scanneljék), az elektronikus rendelkezésre álló dokumentumokat pedig ne nyomtassák ki. Amennyiben nincs lehetőségük digitalizálni a bizonylatokat, kérjük, azokat postai úton küldjék meg részünkre, vagy irodánk postaládájába helyezzék el. A személyes ügyfélfogadásra csak korlátozottan lesz lehetőség, mert a kolleganők otthonról fognak dolgozni.
Ügyfeleinknek részletes tájékoztatást e-mailben küldjük.
Pallag Éva ügyvezető

Vajon ki az (ha más nem),

aki úgy cselekszik partnere érdekében, mint ha saját érdekét képviselné?
Nálunk a kiszolgálás különösen figyelmes, személyre szóló, udvarias.

A minőséget hajlandóak vagyunk az amúgy is gyors, korrekt ügyintézés fölé helyezni.
A bizalom, amellyel felruháznak ügyfeleink, felhatalmaz arra a megkülönböztetett bánásmódra, amit cégünk ars poeticájává tettünk.˝

Könyvelési szolgáltatásunk

Szerződésben rögzítjük ügyfeleinkkel, hogy az átadott számlák, bizonylatok alapján folyamatosan vezetjük könyvelésüket. A könyvelés eredményeként elkészítjük a gazdálkodásról a főkönyvi kivonatot, az adóbevallásokat és azt elektronikus úton továbbítjuk az NAV és Önkormányzat felé. A kapott adatok alapján elkészítjük a bérszámfejtést, a  járulékbevallást. Közöljük a fizetendő adó és  járulékok összegét.

Vállaljuk a NAV, az ONYF, az OEP a helyi önkormányzatok  részére kérelmek, beadványok elkészítését, az adófolyószámla ügyekből fakadó eljárást, továbbá ügyfeleink képviseletét e szervek előtt. Szerződésben rögzítjük, hogy az adóév végén ügyfeleink gazdálkodásáról a szükséges bevallásokat (kötelezettségek, SZJA, TAO, adatszolgáltatás, iparűzési adó, mérleg, beszámoló) elkészítsük.