Cím: 8200 Veszprém, Simon István utca 1/A 1/6

A könyvelőiroda 1995 október 16-án alakult két magánszemély tulajdonossal. Az indulást követő első évben bővültünk két alkalmazottal, akik a mai napig nálunk dolgoznak. Könyvelőirodánk Székhelye Veszprém egyik frekventált helyén egy 68 m2-es 1+3 félszobás első emeleti ingatlanban működik. Ebben a minden igényt kielégítő és tágas irodában további két alkalmazottal tudtuk bővíteni a dolgozói létszámunkat. Ügyfeleink számára színvonalasabb szolgáltatást tudunk nyújtani, külön tárgyaló helység áll rendelkezésükre, munkatársaink számára pedig külön iratraktár és iroda helyiségek. Székhelyünk fekvésének több előnye is van: 300 méteren belül van a posta hivatal, egy pénzintézet és a város központ is. Az épület előtt nagy ingyenes parkoló helyezkedik el.

Ügyfeleink körét 80%-ban  veszprémi és Veszprém környéki cégek alkotják.

2016.októberében a Bt-nél gazdasági formaváltás történt, Kft-vé alakultunk át. 2018.május 15-től társaságunk cégneve megváltozott : Könyvelő Iroda Veszprém Kft-re.

Az új iroda megvásárlásához igénybe vettük a Széchenyi terv pályázatán igényelhető vissza nem térítendő támogatást, aminek a lebonyolítása 8 hónapot vett igénybe.